Ai-Design Sprints

AI kan bruges til at forbedre kvaliteten, eller spare tid, i forhold til at klare opgaver, som skaber værdi for din virksomhed.

Desuden giver automatiseringen mulighed for, at etablerede virksomheder får tilstrækkelige ressourcer til virkelig at forny sig, som platformselskaber, hvilket resulterer i produkter og tjenester, der bedre tjener folks behov.

Overblik

I den 3-timers lange forberedelsesproces, sikrer vi at vi har samlet den korrekte data, som skal ind i AI-Design Sprint processen.

Derefter har vi en halv dags AI-Design Session (AI-Design Sprint Process Automation Session), hvor jeres team udvikler specifikke AI løsningkoncepter og evaluere sammen dem, sammen med vores AI-ekspert. I den 1 dags lange tekniske Design Sprint (Technical Design Sprint) taler vores AI ekspert med jeres IT-afdeling.

En uge senere præsenterer vores AI-ekspert, i en 2 timers lang session (Recomendation), den anbefalede AI løsnings koncept, sammen med omkostninger og tidsrammen for implementeringen. Derudover vil i også modtage dokumentation.  

Proof of Concept er en 6 ugers lang lab øvelse, hvor vi træner algoritmerne med dine data. Vi bygger en forretnings sag, og skalaer den i jeres organisation (Scale). 

Forbereddelsesproces 
AI-Design Sprit session

I starter med jeres proces.

Procesautomatisering gennem AI er, hvor en virksomhed får resultater ret hurtigt. Derfor ser vi, at mange virksomhedskonsulenter fokuserer på dette område inden for anvendelse af AI. Du automatiserer processer af centrale forretningsprocesser. Kort sagt: Deltagerne matcher proceselementer med AI teknologi.

Resultat 

  • Udviklede løsninger til at automatiserer processer i din virksomhed.

  • I har opnået tilpasning - Vi snakker ét sprog, når det kommer til AI. 

  • I har opnået energi - Gennem ejerskab har i genereret energi til at flytte projektet fremad hurtigt. 

I samarbejde med 33a

Har du spørgsmål vedrørende AI?

Jonas Lüttichau- AI Lead

Kontakt

Droids Agency, Njalsgade 76, 3. sal, 2300 København S.

© 2021 by Droids Agency

  • Black LinkedIn Icon