Full stack data scientist til konsulenthus 

Vi leder efter dig, som for nyligt er blevet færdig på universitet (maks. 3 år) og som ønsker en karriere som konsulent indenfor data science og automatisering. Du har en stærk data science profil, men vil gerne fungere som full stack data scientist. Du kan tage machine learning modeller fra idé til produktion. Du kan lide kundekontakt, du er pligtopfyldende og får energi når du hjælper vores kunder med at lykkedes med deres projekter. Du er nysgerrig på kunderne og på teknologien rundt omkring AI økosystemet.

HVAD KAN DROIDS AGENCY TILBYDE? 

 • En mulighed for at komme ombord som nyuddannet data scientist og lære konsulentfaget at kende.  

 • En sund startup virksomhed som gennem vores første tre leveår konstant har formået at levere vækst, sorte tal på bundlinjen og har passeret en årlig omsætning på over 10 millioner DKK.  

 • Du indgår i et team der sammen leverer projekter til vores kunder.  

 • En stor kundeportefølje, hvor referencelisten tæller over 60 eksisterende RPA-kunder i Danmark, Grønland og Færøerne. 

 • Et dedikeret senior-ledelsesteam som støtter hinanden og skaber synergi på tværs af vores forretningsområder 

 • Et inspirerende startupmiljø på Islands Brygge, hvor der er højt til loftet og plads til store ideer, eksperimenter og ny teknologi. 

 • En virksomhedskultur, hvor vi lærer af hinanden og udvikler os sammen.

HVEM ER DROIDS AGENCY? 

Droids Agency er stiftet i 2017 og har fokus på at levere intelligent automatisering til vores kunder. Vi vil være Nordens førende PowerHouse inden for Intelligent Automatisering og second to none, når det kommer til at omsætte cutting edge teknologi til processer, som gør hverdagen smartere. 

Virksomheden er beliggende i topmoderne lokaler lige ved Islands Brygges Metrostation og med mulighed for gratis parkering lige ved døren. Vi har placeret os i et teknologiorienteret community sammen med ca. 100 andre virksomheder, hvor vi bor dør om dør med Alexandra Instituttet og Dansk Center for Anvendt Kunstig Intelligens, IBM, Brain+, MakerDAO og andre seje virksomheder, som deler vores begejstring for teknologi, processer og mennesker.

I Droids Agency arbejder vi agilt og tillidsbaseret. Vi er samarbejdende og understøttende i vores natur. Når teamet har det godt, har vi det alle godt.  

HVAD KAN DU BIDRAGE MED? 

Som nyuddannet data scientist kommer du med en stærk akademisk baggrund fra en relevant uddannelse. Du er god til at omsætte teori til modeller og kode, du er omhyggelig men hurtig. Når du gør din entré hos os i Droids Agency bidrager du med de fleste af følgende egenskaber: 

 • Relevant uddannelsesmæssig baggrund der er specialiseret indenfor data science gerne med kurser indenfor NLP. 

 • Du er dygtig til at udvikle machine learning modeller og behandle data. 

 • En interesse for at blive god til at behandle tekst og lave modeller der primært er baseret på tekst.  

 • En nysgerrighed på det tekniske, særligt med fokus på det der skal til for at kunne sætte machine learning modeller i produktion. 

 • Du har lyst til at være konsulent og kan trives med afvekslende projekter og opgaver.  

 • Du er selvkørende men med støtte fra vores senior data scientist.  

 • Som person er du vedholdende, omhyggelig og punktlig. 

 • Samarbejdsvillig, nysgerrig og evnen til at få ting til at ske. 

 

Ud over ovenstående skal du have en veludviklet social intelligens og kunne lide en uformel virksomhedskultur, hvor vi bevæger os i grænselandet mellem det unge startup og fremtidens virksomhed. Hos os er alt ikke hugget i granit, så du skal have mod og lyst til at være med til at forme virksomheden og din egen fremtid, når du træder ind ad døren.

Hvis ovenstående har vakt din interesse, så grib chancen og tag fat i os.

SÅDAN KOMMER DU I SPIL TIL STILLINGEN 

Hvis du vil vide mere så er du velkommen til at kontakte Jonas Lüttichau, AI Director på telefon 23369148 eller jonas@droidsagency.com.  

  
Hvis du er vil søge stillingen, så send os dit CV på job@droidsagency.com. 

Ansøgningsfrist 30. maj 2021. Vi indkalder løbende til samtaler, så vent ikke med at skrive til os.

logo-primary_pos.webp