Service

Extended Team

Mangler I kapacitet eller viden i organisationen, så står vores erfarne konsulenter og udviklere klar til at hjælpe i kortere eller længere perioder som en integreret del af jeres team.  

Øget kapacitet i jeres team?

Ofte står vores kunder i den situation, at de har brug for en ekstra ressource eller særlige specialistkompetencer i en periode. Det kan være, at I har et projekt, der bare skal i mål til tiden, en back log der har vokset sig for stor eller en vakant stilling, som I venter på at få besat.  

I disse situationer tilbyder Droids Agency "udlån" af vores ressourcer i kortere eller længere perioder, hvor vi indgår som en del af jeres team på lige fod med jeres øvrige medarbejdere eller i en ledelsesrolle. Det kan naturligvis også handle om, at I har behov for at få tilført en afgørende kompetence eller viden i en kortere periode for at få den nødvendige inspiration og blive selvkørende. Det hjælper vi også med og vi lærer gerne fra os... 

Når vi tilbyder vores Extended Team service, er det typisk en rolle vi går ind og udfylder i jeres organisation. Eksempler på roller som vi har været betroet hos andre kunder er fx:

 • Scrum Master
 • Test Manager
 • RPA-udvikler
 • Data Scientist
 • Digital strategikonsulent
 • Projektleder
 • Interim ledelse

Vi er vant til at indgå high performing teams, som arbejder efter agile principper.

Hvad kan vores konsulenter hjælpe med?

RPA-udvikler

En Droids Agency RPA-konsulent kan træde ind og fungere som et ekstra holdmedlem gennem hele jeres RPA-rejse. Fra udformning af en automatiseringsstrategi og indledningsvis etablering af et teknisk fundament, til udvikling, test og følgende support.

Data Scientist

Intelligente services som AI og Machine Learning er utroligt spændende områder, men kan være svære at kaste sig ud i, uden de rigtige ressourcer.

Vi kan hjælpe med de ressourcer, gennem vores dygtige Data Scientists, som udover at tilbyde mange års erfaring og viden inden for feltet, kan hjælpe med alt fra design og konkret udvikling, til deployment.

Digital Strategikonsulent

I Droids Agency tilbyder vi New Tech Consulting, som kan være alt fra datadrevne analyser, til teknologivurderinger og generel strategisparring.

En Extended Team ressource på dette område kan give en vigtig kobling mellem afdelinger, mennesker og kompetencer, samt fungere som uafhængig sparringspartner.

Vil du vide mere om hvordan vi kan bidrage til at booste dit team?

Vil du have en session med en af vores tech-eksperter?

Droids Agency har nogle af markedets mest eftertragtede eksperter inden for feltet intelligent automatisering. Hvis du vil have inspiration til at komme videre i din automatiseringsrejse, så tilbyder vi en gratis 30-minutters sparringssession... Du kan selv booke dig ind i kalenderen hos en af følgende eksperter:

Tim Daniel Hansen, Managing Parter

Specialer
 • Automatiseringsstrategier
 • AI-services og intelligente services
 • Den datadrevne forretning

Alexander Skov,
RPA-udvikler & Partner

Specialer

 • UiPath
 • RPA-baseret automatisering
 • Test automation

Cases på Extended Team

Case_PFA

Kundeservice

Intelligent kundeoverblik og digital transformation

PFA satser massivt på digitalisering og har igangsat et større transformationsprogram. Vores rolle i transformationen har været at skabe fælles analysemetoder, at analysere kundens forretningsbehov og understøtte automatiseringsrejsen.

KL SubCover

Digitale analyser

Gennemførelse af foranalyse og etapeanalyser til Mit Overblik

Droids Agency har i forløbet med KL interviewet leverandører, gennemført workshops og deepdives med en lang række kommuner og der er gennemført over 30 borgerinterviews i borgernes eget hjem med brug af UX- og servicedesign metoder for at få afdækket borgernes behov.

Kontakt os hvis du vil have et konkret tilbud på en konsulent til jeres team...

Tim

Tim

Founder & Partner

Hvordan kan du udnytte ekstra konsulentressoucer i din virksomhed?

Kontakt os, så fortæller vi mere