FakturaDroid

Udfordringen

I dag arbejder man med bogføring ved at have medarbejdere til at påføre kontonumre på posteringer og lægge dem ind i økonomisystemet. Dette er en tidskrævende opgave og tilsvarende projekter viser, at selv erfarne medarbejdere har en præcision på omkring 85 – 90% nøjagtighed.

Ved at udnytte potentialet i AI kan konteringsprocessen automatiseres således at medarbejderen bedre og hurtigere kan kontere og afstemme regnskabet uden at gå på kompromis med nøjagtigheden.

Løsningen

Fakturadroids fra Droids Agency er et AI-as-a-service-produkt, som assisterer din økonomimedarbejder ved at lade machine learning og AI foretage den trivielle del af arbejdet i bogføringen.

Med historiske data fra jeres økonomisystem om de konkrete posteringer og tilhørende konti trænes et neuralt netværk. Ved at identificere de aktuelle mønstre for hvordan der bogføres (hvilke posteringer fra hvilke leverandører mv. der påføres hvilke kontonumre mv.) kan vi efterligne den måde der bogføres på i dag. Det betyder, at vi ud fra jeres aktuelle bogføringsmønstre kan automatisere bogføringsopgaven og opnå en nøjagtighed, der er højere eller tilsvarende en medarbejders.

  • Fakturadroiden assisterer og letter bogføringsarbejdet for medarbejderne

  • Nøjagtighed der er højere eller tilsvarende en medarbejders

  • Implementering i skyen eller on-premise

  • fakturadroiden kører 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen, 365 dage om året.                      

Fakta

Kontakt

Jonas Lüttichau- AI Lead