RPA & Automation - Teknologichef


Vi leder efter et fagligt fyrtårn, som har det teknologiske overblik og er klar til at tage et ledelsesansvar i vores RPA- og automatiseringsforretning.

Som Teknologichef skal du have lyst til at blive en af markedets dygtigste på Power Platformen fra Microsoft, hvor vi lige nu oplever en stor efterspørgsel. Hvis du ikke allerede har den nødvendige erfaring med Power-platformen, får du den nødvendige uddannelse og ”on the job” training, så du kommer godt i gang. 

Hos Droids Agency er mantraet ”Leading from the front”. Det betyder, at du skal være klar til at lede automatiseringsprojekterne ude i marken hos vores kunder. Her skal du bl.a. levere automation governance og teknologisk rådgivning i verdensklasse. Herudover er det en klar fordel, hvis du indimellem er frisk på at sætte dig til tasterne og kode softwarerobotter, power apps mv.  

Du har allerede den relevante erfaring fra en konsulentvirksomhed eller intern udviklings- eller automatiseringsenhed i en virksomhed. Du har et professionelt drive, er 100 % kundefokuseret og arbejdsom af natur. Og så kan du se dig se i et digitalt væksteventyr med en flok energiske iværksættere som også brænder for automatisering.

HVAD KAN DROIDS AGENCY TILBYDE?

 • Danmarks førende virksomhed på Power-platformen

 • Et energisk team bestående af RPA og AI-udviklere på tværs teknologier som UiPath, Power Automate, Python, .Net mv.

 • En stor kundeportefølje, hvor referencelisten tæller +100 kunder i Danmark, Grønland og Færøerne.

 • Et inspirerende startupmiljø på Islands Brygge, hvor der er højt til loftet og plads til store ideer, eksperimenter og ny teknologi.

 • En virksomhedskultur, hvor vi lærer af hinanden og udvikler os sammen…

Herudover er der for den rette profil, som tager et kommercielt ansvar for salg, vækst og forretningsudvikling, en mulighed for at blive partner/medejer på sigt.

HVEM ER DROIDS AGENCY?

Droids Agency er stiftet i 2017 og har fokus på at levere intelligent automatisering til vores kunder. Vi er på vej til at blive Nordens førende PowerHouse inden for Intelligent Automatisering og second to none, når det kommer til at omsætte cutting edge teknologi til processer, som gør hverdagen smartere.

Virksomheden er beliggende i topmoderne lokaler lige ved Islands Brygges Metrostation og med mulighed for gratis parkering lige ved døren. Vi har placeret os i et teknologiorienteret community sammen med ca. 100 andre virksomheder, hvor vi bor dør om dør med en masse andre seje virksomheder, som deler vores begejstring for teknologi, processer og mennesker.

HVAD KAN DU BIDRAGE MED?

Som Teknologichef for RPA & Automation kommer du med den nødvendige erfaring og indsigt i at automatisere gennem RPA eller andre automatiseringsteknologier. Når du gør din entré hos os i Droids Agency bidrager du med de fleste af følgende egenskaber:

 • Relevant professionel erfaring med softwareudvikling, RPA og automatisering fra en konsulentvirksomhed eller større intern automatiseringsenhed i en virksomhed – fx et RPA Excellence Center.

 • Evnen til at skabe synergi mellem procesfolk og tekniske udviklere, så projekterne leveres effektivt og i en høj kvalitet.

 • Leading from the front attitude – du er klar til at vise lederskab ude i frontlinjen hos vores kunder, hvor du skaber værdi og sørger for kvaliteten i vores leverancer sammen med dit team. 

 • Tydeligt og motiverende lederskab og konkret produktionsledelse

 • Evnen til at skabe og formidle forretningskoncepter som rammer et behov hos kunderne.

 • Samarbejdsvillighed, nysgerrighed og evnen til at få ting til at ske.

Hvis ovenstående har vakt din interesse, så grib chancen og tag fat i os.

SÅDAN KOMMER DU I SPIL TIL STILLINGEN

Hvis du vil vide mere så er du velkommen til at kontakte Tim Daniel Hansen, Managing Partner på telefon 4236 6614 eller tim@droidsagency.com.

 
Hvis du vil søge stillingen, så send os en kort motiveret ansøgning med et CV eller et link til din LinkedIn profil til  job@droidsagency.com

Ansøgningsfrist 30. maj 2021. Vi indkalder løbende til samtaler, så vent ikke med at sende din ansøgning.

logo-primary_pos.webp