Jobopslag

Head of AI til energisk konsulenthus

Hvad går det ud på?

Vi leder efter et fagligt fyrtårn, som har det teknologiske overblik og er klar til at tage et ledelsesansvar i vores AI-forretning

Som Head of AI har du en god forståelse for hele data science feltet. Du behøver ikke at være data scientist eller softwareudvikler, men du har en solid indsigt i AI-metoder og de relevante teknologier på feltet. Herudover har du erfaring med udviklingsprojekter og ved, hvordan man tager AI- og machine learning modeller fra idé til produktion.

Som leder kan lide kundekontakt, du er pligtopfyldende og får energi når du hjælper dit team og vores kunder med at lykkedes med projekterne. Du er nysgerrig på kunderne, deres behov og på teknologien rundt omkring AI-økosystemet. Og du kan bruge denne evne til at udfylde rollen som AI Product Owner og skabe helstøbte og visionære AI-services, som rammer brugernes behov.

Hos Droids Agency er mantraet ”Leading from the front”. Det betyder, at du skal være klar til at indgå som konsulent/projektleder og lede AI-projekterne i tæt samspil med vores kunder.

Du har sandsynligvis allerede den relevante erfaring fra en konsulentvirksomhed eller en AI-enhed i en virksomhed. Du har et professionelt drive, er 100 % kundefokuseret og arbejdsom af natur. Og så kan du se dig se i et digitalt væksteventyr med en flok energiske iværksættere som også brænder for AI og automatisering.

Hvad kan Droids Agency tilbyde?

 • Danmarks førende virksomhed på Power-platformen
 • Et energisk team bestående af RPA og AI-udviklere på tværs teknologier som UiPath, Power Automate, Python, Kubernetes, Azure, .Net mv.
 • En stor kundeportefølje, hvor referencelisten tæller +100 kunder i Danmark, Grønland og Færøerne.
 • Et inspirerende startupmiljø på Islands Brygge, hvor der er højt til loftet og plads til store ideer, eksperimenter og ny teknologi.
 • En agil virksomhedskultur, hvor vi lærer af hinanden og udvikler os sammen…
 • En bonusmodel baseret på teamets performance
 • En hybrid-arbejdsmodel hvor du har frie rammer til at planlægge dit arbejde – dvs. hvor du arbejder og hvornår du arbejder…

Herudover er der for den rette profil, som tager et kommercielt ansvar for salg, vækst og forretningsudvikling, en mulighed for at blive partner/medejer på sigt.

Hvem er Droids Agency?

Droids Agency er stiftet i 2017 og har fokus på at levere intelligent automatisering til vores kunder. Vi er på vej til at blive Nordens førende PowerHouse inden for Intelligent Automatisering og second to none, når det kommer til at omsætte cutting edge teknologi til processer, som gør hverdagen smartere.

Virksomheden er beliggende i topmoderne lokaler lige ved Islands Brygges Metrostation og med mulighed for gratis parkering lige ved døren. Vi har placeret os i et teknologiorienteret community sammen med ca. 100 andre virksomheder, hvor vi bor dør om dør med en masse andre seje virksomheder, som deler vores begejstring for teknologi, processer og mennesker.

Hvad kan du bidrage med?

Som Head of AI kommer du med den nødvendige erfaring og indsigt i at gennemføre AI-projekter og at anvende AI forretningsmæssigt.

Du bliver den daglige leder for vores team af data scientists og derfor er det en fordel, hvis du har erfaring med personaleledelse og produktionsplanlægning eller brænder for at få erfaring med at lede et succesfuldt team.

Når du gør din entré hos os i Droids Agency bidrager du med de fleste af følgende egenskaber:

 • Tydeligt og motiverende lederskab med fokus på teamets performance.
 • Relevant professionel erfaring med softwareudvikling og AI fra en konsulentvirksomhed eller større intern udviklingsenhed i en virksomhed.
 • Erfaring med at få AI- eller softwareservices i drift i et stabilt produktionsmiljø.
 • Erfaring med cloudplatforme og viden om DevOps.
 • Kendskab til teknologier som Python, .Net, Kubernetes, Docker, Azure mv.
 • Evnen til at skabe et sikkert udviklings- og produktionsmiljø, så vi kan passe på vores kunders persondata (GDPR).
 • Evnen til at skabe synergi mellem konsulenter, data scientists og softwareudviklere, så projekterne leveres effektivt og i en høj kvalitet.
 • Leading from the front attitude – du er klar til at vise lederskab ude i frontlinjen hos vores kunder, hvor du skaber værdi og sørger for kvaliteten i vores leverancer sammen med dit team.
 • Evnen til at skabe en tæt kontakt med vores kunder, hvor kommunikation, dialog og løbende forventningsafstemning er i fokus.
 • Erfaring med projektledelse og produktionsledelse i en agil kontekst.
 • Erfaring som Product Owner – eller tilsvarende erfaring med konceptudvikling.
 • Samarbejdsvillighed, nysgerrighed og evnen til at få ting til at ske.

Ansøgning

Lyder det for godt til at være sandt?

Tja – Ring til partner John Wagner på 30 24 24 09, hvis du vil høre mere – eller send gerne dit CV til

job@peoplecapital.dk