MailDroid

Henvendelser på email er en væsentlig del af det daglige arbejde i mange virksomheder, organisationer og det offentlige. Sortering af emails fra hovedpostkassen til den interne modtager sker i dag ofte manuelt eller blot understøttet af simplere Outlook-regler.

Ved at udnytte potentialet i AI kan sorteringsprocessen automatiseres således at kunder og borgere serviceres bedre og hurtigere uden at afsætte mere personale til opgaven.

Udfordringen

Løsningen

Maildroiden fra Droids Agency er et AI-as-a-service-produkt som udnytter de teknologiske spring som machine learning og AI har foretaget det sidste årti til at automatisere sortering af emails. Ud fra tidligere emails udtrækkes den sproglige information med Natural Language Processing (NLP) som anvendes til træning af et neuralt netværk til at genkende mønstre og lære hvordan indkommende emails skal sorteres til den interne modtager.

Droids Agency tilføjer løbende nye features til løsningen, f.eks. inkludering af vedhæftede filer i analysen, og har på denne måde forbedret den oprindelige løsning til nu at kunne sortere 89% af indkommende emails korrekt. Tilkobling af muligheden for at medarbejdere kan træde til når Maildroiden ikke er sikker på hvor en email skal ekspederes hen.

Fakta

  • Maildroiden frigiver medarbejderne til andre og mere krævende opgaver.

  • 89% af indkommende emails sorteres korrekt

  • Implementering i skyen eller on-premise

  • Maildroiden kører 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen, 365 dage om året.                      

Kontakt

Jonas Lüttichau - AI Lead