New Tech Consultant


Vi søger en teknologiinteresseret managementkonsulent, som har mod på at indgå i vores konsulentteam med primært fokus på analyse og rådgivning inden for feltet af nye teknologier som fx AI, RPA, chat bots, IoT, apps mv.

I Droids Agency arbejder vi med intelligent automatisering, hvor vi bl.a. bruger RPA og Machine Learning til at automatisere forretningsprocesser hos vores kunder. Som konsulent i Droids Agency skal du derfor have lyst til at dygtiggøre dig inden for et eller flere teknologiområder, så du kan rådgive og give sparring til vores kunder på et højt niveau. Herudover er det afgørende, at du har forretningsforståelse og kan koble udfordringer og kundebehov i den virkelige verden med de rette løsninger. 

Du er enten nyuddannet med de rette meritter eller også har du et par års erfaring fra en konsulentvirksomhed eller intern udviklingsenhed. Herudover har du et professionelt drive, er 100 % kundefokuseret, pligtopfyldende og arbejdsom af natur. Herudover er det vigtigt, at du både har et skarpt hoved og en skarp pen.    

 

Og så kan du se dig se i et digitalt væksteventyr med en flok energiske iværksættere som også brænder for ny teknologi og automatisering.

Jobbet

Som konsulent i Droids Agency bliver dine opgaver:

  • At udarbejde digitale strategier og handlingsplaner

  • At gennemføre teknologianalyser og lave løsningsscenarier

  • At analysere forskellige forretningsmæssige problemstillinger

  • At indsamle data og udarbejde business cases, fx på teknologianvendelse.

  • At gennemføre workshops, analysere og dokumentere processer mv.

  • At bidrage til at kortlægge og re-designe kundernes processer

  • At indgå i presales-aktiviteter, tilbudsskrivning og research.

 

De konkrete projekter du kommer til at deltage i, giver dig god mulighed for at afprøve forskellige facetter af konsulentfaget og dygtiggøre dig inden for teknologisk rådgivning.

 

HVAD KAN DROIDS AGENCY TILBYDE?

Danmarks førende virksomhed inden for intelligent automatisering.

Et energisk team bestående af managementkonsulenter, RPA og AI-udviklere på tværs teknologier som UiPath, Power Automate, Python, .Net mv.

  • En stor kundeportefølje, hvor referencelisten tæller +100 private og offentlige kunder i Danmark, Grønland og Færøerne.

  • Et inspirerende startupmiljø på Islands Brygge, hvor der er højt til loftet og plads til store ideer, eksperimenter og ny teknologi.

  • En virksomhedskultur, hvor vi lærer af hinanden og udvikler os sammen…

HVEM ER DROIDS AGENCY?

Droids Agency er stiftet i 2017 og har fokus på at levere intelligent automatisering til vores kunder. Vi er på vej til at blive Nordens førende PowerHouse inden for Intelligent Automatisering og second to none, når det kommer til at omsætte cutting edge teknologi til processer, som gør hverdagen smartere.

Virksomheden er beliggende i topmoderne lokaler lige ved Islands Brygges Metrostation og med mulighed for gratis parkering lige ved døren. Vi har placeret os i et teknologiorienteret community sammen med ca. 100 andre virksomheder, hvor vi bor dør om dør med en masse andre seje virksomheder, som deler vores begejstring for teknologi, processer og mennesker.

SÅDAN KOMMER DU I SPIL TIL STILLINGEN

Hvis du vil vide mere så er du velkommen til at kontakte Tim Daniel Hansen, Managing Partner på telefon 4236 6614 eller tim@droidsagency.com.

 
Hvis du vil søge stillingen, så send os en kort motiveret ansøgning med et CV eller et link til din LinkedIn profil til  job@droidsagency.com.

Ansøgningsfrist 30. maj 2021. Vi indkalder løbende til samtaler, så vent ikke med at sende din ansøgning.

logo-primary_pos.webp