Om os

Droids Agency er et digitalt co-creative agency...

... med en mission om at optimere og forbedre fremtidens arbejdspladser gennem brugen af innovative løsninger som RPA og AI.

Vores målsætning er at automatisere processer uden at det bliver på bekostning af menneskelige ressourcer. I stedet stræber vi efter at skabe løsninger som forebygger stress, mindsker utilfredshed og optimere brugen af den enkeltes ressourcer.


Co-creative arbejdsproces

Vores forretnings model er Co-Creative fordi de bedste resultater er skabt ved at engagere kunder, brugere og vores samarbejdspartnere i en tværgående opsætning. Vi er samarbejdspartnere med nogle af de stærkeste udbydere af teknologi, på marked. 

Partners

Digital First

Vi er arbejder efter et koncept, som hedder Digital First, som drejer sig om virksomhedens fornyelse af en digital tankegang. Vi vil forstå den digitale rejse og de digitale muligheder, så den digitale transformation ikke lider under "the hammer & the nail syndrome", hvor alt skal løses ved brug af kun en enkelt teknologi. 

1

RPA

Robotic Process Automation er et fokusområde hos Droids Agency, hvor vi vha. RPA hjælper virksomheder med at automatisere processer i diverse afdelinger.

 

2

AI

AI kan være svært at give betydning uden kontekst. Her er konteksten altid dine processer - så tag en uforpligtende snak og lad os brainstorme en givende AI-løsning.

 

3

New Tech

New Tech Consulting byder på alt fra digitaliseringsstrategier og automatiseringsstrategier, til at være jeres overordnede teknologi implementeringspartner.

 

4

Innovation

En spidskompetence, som snarere er en del af vores identiet, er at levere innovative løsninger, som kan udvikles og tilpasses til dine unikke behov og processer.