Søg
  • Droids Agency

Automation-hus på vækstrejse køber RPA-firma:”Målet er at blive de største i Norden på området”


Hastigt voksende Droids Agency hjælper i dag over halvdelen af landets kommuner med automation-projekter. Med opkøbet af firmaet RPA House er de gearet til at fortsætte rejsen ind i dansk automatiserings superliga.


Da Tim Daniel Hansen og Jimmi Hansen for fire år stiftede virksomheden Droids Agency med fokus på AI og automation stod én ting lysende klart for dem: Dette her område kommer til at rykke for vildt i løbet af ganske få år. Kunderne var klar, og teknologierne var klar. Automatisering og AI var ikke længere bare en drøm. Der fandtes rent faktisk teknologi, der kunne overtage nogle af de processer, virksomheder bruger flest ressourcer på. Men også en anden ting stod klart:


”Vi kom fra at have arbejdet bredt med digitalisering, og vores vurdering var, at hvis man skulle lykkes med intelligent automatisering, krævede det et dedikeret fokus. Vi var nødt til at skabte en virksomhed, der rummede de rigtige profiler og kompetencer, og som var eksperter i at bruge AI på en måde, som gør det indlysende for kunderne, at de får værdi af det”, siger Tim Daniel Hansen.


I dag har de i høj grad fået vished for, at deres antagelser ikke var grebet ud af den blå luft. Markedet er vokset massivt, og deres tilgang til specialisering har på rekordtid givet dem en stor andel af det.


”Vi har foreløbig over halvdelen af de danske kommuner på referencelisten, så på det område har vi formået at blive markedsledende løbet af få år. Næste store skridt er det private marked, hvor vi allerede har flere store projekter i søen, bl.a. inden for forsikring”, siger Tim Daniel Hansen.


Et centralt element i at kunne skabe værdi med den avancerede teknologi er at have de rigtige kompetencer. Der er stor forskel på at implementere værktøjer fra IBM og fra nyere spillere som UiPath, men Droids Agencys strategi er at være leveringsdygtig i hele pakken. Derfor har de som seneste skridt på vækstrejsen opkøbt firmaet RPA House, som er blandt Danmarks dygtigste inden for netop RPA.


”Vi har taget partnerskaber på nogle af de største platforme og kan bruge alle de førende teknologier. Opkøbet af RPA House betyder bl.a. at vi i dag også er med helt fremme på det, der hedder UiPath. At kunne udnytte deres teknologi er en vigtig strategisk brik i vores strategi om at kunne følge kunderne på hele automatiseringsrejsen”, siger Tim Daniel Hansen.


Den markedsvækst, stifterne af Droids Agency forudså, da de åbnede i 2017, har været stor, men ser langt fra ud til at være slut. Tværtimod peger alt på, at markedet for automatisering kommer til at vokse kraftigt mange år frem.


”Alle prognoser peger på, at vækstkurven på automatiseringsmarkedet fortsætter, og vi har i sinde at vokse med den. Målet er at blive størst i Norden inden for vores område. Indtil nu synes jeg, vi har vist, at vores tilgang er rigtig. Opkøbet af RPA House er det mest markante skridt, vi har taget hidtil, men de kunder, vi har talt med det om, har med det samme kunnet se de nye muligheder, det giver dem”, siger Tim Daniel Hansen.


Droids Agency er i dag 14 medarbejdere. For at kunne rumme RPA House er de netop flyttet til nye, større lokaler i Univate, som er et innovationsmiljø i tilknytning til Københavns Universitet.


Pressekontakt til Droids Agency kan ske på e-mail eller på telefon til Emil Adamsen, Commercial Director & Partner, på tlf. +45 20925550 eller e-mail emil@droidsagency.com.

453 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle