Søg
  • Droids Agency

Droids Agency bliver Listed Partner hos Microsoft Danmark


Vi er på en fælles automatiseringsrejse med vores kunder – og det her er et stort skridt på vejen…

I dag er vi ekstra glade hos Droids Agency fordi, vi nu kan kalde os officiel Microsoft Partner.

”Det betyder, at vi er certificerede eksperter i at implementere og bruge Microsoft Power Platformen og Power Automate. Vores partnerskab med Microsoft er et kvalitetsstempel som viser, at vi udvikler gode produkter og har en ekspertise inden for Power Automate.

Vi er naturligvis meget stolte af, at være blevet optaget som officiel Microsoft partner på Power Platformen. Det gør det muligt for os, at videreføre den automatiseringsrejse som mange af vores kunder er på. Det er en anerkendelse af de kompetencer som vi har opbygget igennem udviklingen af mange projekter og løsninger for en række små og mellemstore virksomheder i Danmark - og vi glæder os naturligvis til at fortsætte rejsen med Microsoft.” Udtaler Jimmi Hansen, Partner & Co-Founder.

Droids Agency har siden 2017 implementeret mere end 100 projekter indenfor intelligent automatisering, og har deres ekspertise indenfor RPA, AI og New Tech Consulting. Ambitionen er blive Nordens førende Automation House indenfor de kommende år.

“Microsoft er Droids Agencys foretrukne partner fordi, at teknologien er tilgængeligt for rigtig mange mennesker og fordi der er et stigende behov for RPA og generel automation. Derudover bygger Power Automate ovenpå på en eksisterende platform eftersom, at firmaet bag WinAutomation blev opkøbt af Microsoft i 2020, som var vores tidligere platform. Det betyder også, at der ikke kommer til at være nogen ændringer ifht. vores kunder, da det stadig er samme gode software, blot implementeret i et nyt fantastisk økosystem, Power Platformen, som giver nogle helt nye og banebrydende muligheder indenfor automatisering” Udtaler, Partner & Commercial Director Emil Adamsen.

Hvis du vil høre mere om vores partnerskab med Microsoft og hvordan Power Platformen, kan hjælpe jer videre på jeres automatiseringsrejse, så ring til Commercial Director & Partner, Emil Adamsen på 20925550 eller emil@droidsagency.com.

405 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle