Søg
  • Droids Agency

Droids Agency udnævner to nye partnere og styrker satsningen på AI.

Opdateret: jan. 26

Droids Agency har siden starten i 2017 oplevet en markant vækst og oplever en stigende efterspørgsel hos vores kunder efter intelligent automatisering og rådgivning om new tech på topniveau. Samtidig er det et marked som kræver, at man konstant holder sig skarp på de nyeste trends, har de rette kompetencer og teknologiske partnerskaber.

Derfor udvider Droids Agency pr. 1. november 2020 med to nye partnere, som træder ind ejerkredsen og styrker den øverste ledelse af selskabet.Jonas Lüttichau udnævnes til AI Director & Partner i selskabet. Han har siden 2017 fungeret som chef for AI-forretningen i Droids Agency og leveret en lang række projekter med cutting edge AI og Machine Learning til det offentlige og private marked. Jonas har en kandidatgrad fra CBS i Business Administration & Computer Science og startede it-karrieren som Software developer i Magnetix for 20 år siden. Jonas har inden han kom til Droids Agency i 2017 været Manager for Big Data & IOT i Københavns Kommune.

Jonas udtaler: ”Jeg har arbejdet med AI i en årrække nu og har fulgt udviklingen i markedet. Der er sket en stor udviklingen i tilgængeligheden af teknologien, men ikke en lige så står adoption ude i de offentlige og private virksomheder. Der er stadigvæk mange uopdyrkede brugsscenarier for AI-teknologi og jeg tror, at vi vil se, at teknologien bliver billigere og lettere at bruge og derfor vil finde sin vej ind i rigtig mange af de arbejdsprocesser, som virksomhederne tidligere har haft svært ved at automatisere med konventionelle teknologier. Det virker også til, at mange brugere er blevet mere vant til at AI teknologien er en del af deres hverdag bl.a. på Smart phones og de fleste hilser den velkommen. Der er en lys fremtid for brugen af AI i alle ender af virksomhederne og der er også rig mulighed til at bruge teknologien til at komme forkonkurrenten, da det stadig er de færreste der rigtig har taget teknologien i brug som en del af deres kerneforretning.”

Emil Adamsen indtræder i en stilling som Commercial Director & Partner i selskabet. Han kommer direkte fra en stilling som Senior Account Executive i Gartner Group, hvor han bl.a. har haft ansvaret for en række strategiske kunder i Staten. Emil har tidligere siddet som Business Transformation Manager med ansvar for AI, data & RPA i Fujitsu og inden da som Manager i PwC Danmark. Emil kommer bl.a. til at arbejde med forretningsudvikling og styrkelse af de teknologiske partnerskaber i forretningen, hvor Droids Agency i fremtiden bl.a. satser stort på Power universet fra Microsoft.

Emil Adamsen udtaler: ”Automatisering har været på alles læber i mange år. Specielt RPA har taget et stort ryk de sidste 2-3 år og mange organisationer er begyndt at udforske, hvordan man kan udnytte andre teknologier på deres automatiseringsrejse. At komme til at arbejde med de bedste i markedet indenfor netop dette felt ser jeg enormt meget frem til. Personligt glæder jeg mig til at udbrede kendskabet til intelligent automatisering, samt viden om hvordan man bedst muligt lykkes med denne rejse qua de nyeste teknologier i markedet”.

110 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle