AI Udvikling

AI skal skabe værdi


Det ses ofte, at AI udviklings-projekter ikke kommer længere end Proof of Concept stadiet. Dette synes vi hos Droids Agency ikke er godt nok. Vores holdning er derfor, at et AI projekt altid skal have fokus på at skabe værdi og komme i produktion.

Dette er succeskriteriet for alt vores udviklingsarbejde.

AI Udvikling

Droids Agency tilbyder konsulentbistand til udvikling af AI, Machine Learning, DevOps, Azure, Back-End og Front-End i AI-projekter. Vi er kendt for at genemføre succesfulde AI-projekter fra idéstadiet til at løsningen er i drift.  

Vores erfarne AI- og machine learning konsulenter arbejder tæt sammen med kunderne for at forstå deres forretningsmæssige udfordringer, og vi tilpasser vores løsninger til organisationens eksisterende infrastruktur for at sikre en problemfri udnyttelse af teknologierne.

Teknologier, platforme og frameworks hvor vi har ekspertise inkluderer:

 • GPT / ChatGPT
 • Python
 • .Net
 • React

 • Microsoft Azure
 • Docker
 • Kubernetes

Sådan leverer vi intelligente services...

Droids Agency kombinerer dybe kundeindsigter, strategi, kreativ ekspertise, data og teknologi til at skabe, designe, udvikle og lancere løsninger, der hjælper virksomheder. Vores tilgang indebærer anvendelsen af kunstig intelligens for at understøtte forretningsprocesser, hvilket leverer målbare resultater med langvarig effekt.

Vi er specialister i at udvikle helstøbte løsninger, der omfatter alt fra grundlæggende udvikling af løsninger til avanceret arbejde med backend, frontend, datahåndtering og AI-teknologi. Vi sikrer, at hver løsning er skræddersyet til vores kunders unikke behov, så at alle aspekter af vores kunders forretning bliver integreret i vores løsninger. Det betyder, at vi ikke kun fokuserer på teknologien, men også på hvordan den anvendes strategisk for at opnå reelle forretningsmæssige fordele

.Hos Droids Agency forstår vi betydningen af at være på forkant med teknologisk udvikling, og vi er dedikerede til at levere løsninger, der ændrer måden, hvorpå vores kunder driver forretning. Vi er din partner i digital transformation, der bringer din virksomhed ind i fremtiden med innovativ teknologi og strategisk indsigt.

Vores best practice for gennemførelse af AI-projekter gennemløber typisk følgende momenter i et agilt sprintforløb. Vi kalder metoden for "5D"

 1. Discover
 2. Design
 3. Data
 4. Develop
 5. Deploy

Kontakt vores eksperter i AI

Emil kontor_lille_2

Emil Sarauw

Partner & Head of AI

Email

20708605