Robotic Process Automation

Omkostningseffektiv

Vi leverer Robotic Process Automation (RPA) baseret på markedsledende software fra Microsoft Power Automate & UiPath. Vi leverer projekterne end-to-end – fra teknologiimplementering til drift og support.

Ydelser & Produkter

Droids leverer skræddersyede RPA forløb til netop jeres behov. Vi leverer både projektforløb, support til specifikke RPA opgaver og leverer også RPA as a Service i et full-service koncept hvor Droids håndterer hele RPA opgaven for jer. Se vores tre forskellige leverancemodeller og find ud af hvilken, der passer bedst til jeres behov her

Vi understøtter hele RPA værdikæden og har metoder, redskaber og koncepter til at bistå jer med alle dele af RPA arbejdet afhængig af jeres aktuelle behov og ønsker.

Teknologi 

Find priser på Power Automate produkter her

Vi kan leverer RPA forløb på flere platforme men anbefaler som udgangspunkt Power Automate produkter, der et solidt og priskonkurrencedygtigt produkt. Power Automate robotter kommer i to udgaver. Winautomation, som er en RDA singel bruger udgave og Power Automate, der er RPA enterprise udgaven.

Tilmed dig nyheder  fra Power Automate her

Cases & Referencer 

VI har leveret RPA forløb til 60+ kunder herunder 1/3 ad de danske kommuner. Se hele vores referenceliste her: Referencer

Cases

Har du spørgsmål vedrørende RPA?

Kontakt

Emil Adamsen

Droids Agency, Njalsgade 76, 3. sal, 2300 København S.

© 2021 by Droids Agency

  • Black LinkedIn Icon