Robotic Process Automation

Omkostningseffektiv

Vi leverer Robotic Process Automation (RPA) baseret på markedsledende software fra Microsoft Power Automate & UiPath. Vi leverer projekterne end-to-end – fra teknologiimplementering til drift og support.

Ydelser & Produkter

Droids leverer skræddersyede RPA forløb til netop jeres behov. Vi leverer både projektforløb, support til specifikke RPA opgaver og leverer også RPA as a Service i et full-service koncept hvor Droids håndterer hele RPA opgaven for jer. Se vores tre forskellige leverancemodeller og find ud af hvilken, der passer bedst til jeres behov her

Vi understøtter hele RPA værdikæden og har metoder, redskaber og koncepter til at bistå jer med alle dele af RPA arbejdet afhængig af jeres aktuelle behov og ønsker.

Teknologi 

Find priser på Power Automate produkter her

Vi kan leverer RPA forløb på flere platforme men anbefaler som udgangspunkt Power Automate produkter, der et solidt og priskonkurrencedygtigt produkt. Power Automate robotter kommer i to udgaver. Winautomation, som er en RDA singel bruger udgave og Power Automate, der er RPA enterprise udgaven.

Tilmed dig nyheder  fra Power Automate her

Cases & Referencer 

VI har leveret RPA forløb til 60+ kunder herunder 1/3 ad de danske kommuner. Se hele vores referenceliste her: Referencer

Cases

Power Automate - FAQ

Har du spørgsmål vedrørende RPA?

Kontakt

Emil Adamsen

I maj 2020 købte Microsoft firmaet Softomotive, grundlæggerne af RPA værktøjet Process Robot. Microsoft har tilføjet værktøjet til deres egen automatiserings platform Power Automate.

I den sammenhæng oplever vi i Droids Agency at der følger spørgsmål med denne overgang. Her følger svarene på de mest stillede.

Udgår Process Robot?

Ja. Microsoft har ikke udmeldt en præcis dato, vi regner til gengæld med at ingen licenser kan fornyes efter december 2021.

Kan jeg ikke få min PR licens fornyet mere?

Jo, du kan godt forny din PR licens. Er du kunde hos os, overvåger vi din organisations udløbsdato og kontakter jer før den udløber. 

Kan jeg bruge mine PR processer i Power Automate?

Nej. Til gengæld har Microsoft udviklet et migrating værktøj der kan konvertere dine PR processer. De har udmeldt at det udkommer i marts.

Fungerer administrationen og scheduleringen på samme måde som i PR?

Nej. Den største forskel i overgangen er at alt administration (det som før hed Control Desk) foregår i skyen, på en Azure server. Microsoft har udmeldt at de endda opretter Azure servere i Danmark.

Har Power Automate mistet noget funktionalitet i forhold til PR?

Nogle ting mangler stadigvæk, mens nye muligheder vi savnede i PR har fundet dagslys. Microsoft opdaterer stadigvæk produktet ofte, og det er svært at sige om en bestemt funktionalitet udebliver. Til gengæld, forsikrer Droids' partnerskab med Microsoft, at vi har en indflydelse i hvad der kan arbejdes imod. 

Skal jeg have andre Microsoft licenser for at kunne bruge Power Automate?

Nej. Udover en Windows installation er der ikke behov for nogen licenser.

Er min organisation tvunget til at lagre data på Azure servers?

Databaser kan sagtens eksistere lokalt som normalt. Til gengæld skal information omkring processerne rejse igennem en kyrpteret gateway til Azure.