Events

 

Event Webianr Private

Afholdt
Tidspunkt:
Sted: Online

Private RPA & Automation ERFA-netværksmøde

En god mulighed for erfaringsdeling for alle i den private sektor som har en interesse for- og erfaring med RPA, med udgangspunkt i Microsoft Power Platform. Møderne vil finde sted en gang i kvartalet og vil variere mellem fysiske og online møder. Det koster ikke noget at tilmelde sig til netværksgruppen eller at deltage til møderne. Til hvert møde vil der være præsentationer, cases og mulighed for spørgsmål, samt sparring mellem medlemmerne i netværksgruppen.

Herunder kan du tilmelde dig ERFA-gruppen eller læse mere om vores ERFA-netværksgrupper.

 

Event Webianr Public

Afholdt
Tidspunkt:
Sted: Online

Public RPA & Automation ERFA-netværksmøde

En god mulighed for erfaringsdeling for alle i den offentlige sektor som har en interesse for- og erfaring med RPA, med udgangspunkt i Microsoft Power Platform. Møderne vil finde sted en gang i kvartalet og vil variere mellem fysiske og online møder. Det koster ikke noget at tilmelde sig til netværksgruppen eller at deltage til møderne. Til hvert møde vil der være præsentationer, cases og mulighed for spørgsmål, samt sparring mellem medlemmerne i netværksgruppen.

Herunder kan du tilmelde dig ERFA-gruppen eller læse mere om vores ERFA-netværksgrupper.

 

Hvad er RPA

28. Februar 2023
Kl. 09:00-09:30
Sted: Webinar

Introduktion til RPA

Dette webinar er til dig som er nysgerrig på RPA, måske har hørt om automatisering eller i det små er begyndt på at eksperimentere med det. På 30 minutter vil vi gennemgå hvad RPA er, hvordan automatisering af processer fungerer, hvilke processer der er tale om, samt hvordan man selv kan komme igang.

Agendaen vil se således ud:

    • Introduktion til RPA
    • De gode cases samt eksempler
    • Hvordan kommer du i gang
    • Afrunding

 

Tidligere Events

 

OffDig Ignite Special: "Jump to Hyperspace" m. Tim D. Hansen

De fleste større virksomheder og myndigheder i Danmark er kommet godt i gang med deres automatiseringsrejse gennem teknologier som RPA. Men en del oplever efter noget tid at ramme et automatiseringsplateau, når forretningen stiller krav om mere avanceret automatisering for at kunne gennemføre den ønskede digitale transformation.

Det handler grundlæggende om at definere og orkestrere hele den værktøjskasse der skal i spil for at fortsætte automatiseringsrejsen. Gennem oplægget får du en introduktion til Hyper Automation og baggrunden for trenden. Tim Daniel Hansen giver konkrete anbefalinger til, hvordan I kan tage springet til hyperautomation i praksis i din organisation.

Se oplægget herunder:

Vil du vide mere om Droids Agency?

Tim

Tim D. Hansen

Managing Partner