DroidsGPT

Produkt

Droids GPT:
Vi leverer enterprise GPT-løsninger, som giver dig fuld kontrol med generativ AI

ChatGPT- og specialiserede generative AI-løsninger baseret på OpenAI - tilpasset din virksomhed og integreret i jeres egne platforme i et sikkert setup.

GPT i et enterprise setup?

Droids Agency har omfattende erfaring med at levere sikre enterprise GPT-services gennem Microsoft Azure OpenAI Services med GPT 3.5 og GPT 4.0. 

Selvom det først er i løbet af det seneste års tid at, det er blevet muligt at udvikle sikre enterpriseløsninger med GPT fra OpenAI, så har vi allerede leveret over en håndfuld skræddersyede og integrerede AI-løsninger ved brug af GPT og ChatGPT fra OpenAI. Vi har fx anvendt GPT til at levere chatbots til kundeservice, vidensløsninger, HR-services, intranetbots og interne supportløsninger. Fællesnævneren for vores projekter er, at vi anvender GPT-teknologien til at bringe kundernes egen viden og information i spil, så den bliver søgbar og tilgængelig i de relevante forretningsprocesser. 

Vores team af data scientists og forretningsudviklere står klar til at assistere med teknisk ekspertise og forretningsmæssig know-how, som kan bringe dine AI-idéer til live og sikre en problemfri anvendelse af nye AI-løsninger i din virksomhed.

Microsoft Azure OpenAI Services
Ved at anvende Azure OpenAI Service får I mulighed for at skabe skræddersyede GPT-baserede løsninger på en konsolideret enterpriseplatform, som giver jer fuld kontrol med porteføljen af AI-redskaber, sikkerhed, license management og anvendelsesmønstre. 
Denne tilgang er specielt god i forhold til GDPR, da man her har mulighed for at anvende GPT inden for EU's grænser.

De mest typiske use cases er

  • Q&A Robotter - Implementer en robot der har ekspertviden, baseret på din organisations vidensbase.
  • Automatisering af arbejdsflow - Med den nye GPT-tekologi er det nu muligt til at frigøre ressourcer ved at automatisere processer der tidligere ikke kunne automatiseres. Dette drejer sig især om opgaver der er afhængig af at læse, skrive og forstå fritekst.
  • Voice-to-text løsninger - Lydoptagelser af tale, hvad enten det kommer fra møder, dikteret indhold eller video-optagelser, kan nu nemt og automatisk overføres til velformuleret tekst i det format som din organisation har brug for

Nedenfor ser du eksempler på løsninger, som vi har udviklet for forskellige kunder med brug af GPT-teknologi. 

 

Emil Sarauw Foredrag

GPT-knowledge

Vi har udviklet en innovativ vidensløsning, som anvender Azure AI Search og GPT til at understøtte kundeservicefunktioner med relevant og hurtig tilgængelig viden på tværs af interne vidensbaser og eksterne hjemmesider i én samlet løsning.  

GPT-chat

Vi har udviklet chatbots til kunderservice med anvendelse af ChatGPT, som er integreret på relevante hjemmesider for at kunne levere svar på relevante spørgsmål fra kunderne 24/7. ChatGPT svarer i udgangspunktet kun på spørgsmål med afsæt valideret og kurateret viden og kan lave hand off til en medarbejder, hvor det er relevant.  

GPT-intranet

Vi har udviklet skræddersyede GPT-baserede AI-assistenter, som hjælper medarbejdere med at navigere og finde relevante svar på deres intranet inden for områder som HR- og personale, IT-support mv. Løsningerne kan gennemgå lange tekster eller dokumenter og uddrage det relevante, samt giver links til de bagvedliggende kilder.

GPT-summary

Vi har udviklet en GPT-baseret service som opmærker indhold og laver automatiske resumeer af artikler og dokumenter for at gøre indholdet søgbart og tilgængeligt for vidensarbejdere og eksterne parter, som søger efter informationer i organisationers vidensarkiver.

Læs casen fra Fondenes Videnscenter her

Vi er ikke bare "AI-eksperter"...

...som kommer med en liste med de 50 bedste prompts eller fortæller, at ChatGPT allerede er out-dated. Vi er et erfarent team bestående af data scientists med mange års erfaring med udvikling-, træning- og implementering af kunstig intelligens (AI), som står klar til at hjælpe din virksomhed med en fremtidssikret integration af AI i din virksomhed med fokus på konkret understøttelse af kerneprocesserne i din forretning.  

Vores dybdegående kendskab optimering af forretningsprocesser og AI har givet os et godt udgangspunkt for at forstå anvendelsesmulighederne i teknologien.

Workshop
Emil kontor_lille_2

Emil Sarauw

Head of AI & Partner

Tlf: 20 70 86 05

"Ved at benytte Droids Agency som din implementeringspartner til GPT-baserede services får din virksomhed adgang til avancerede, tilpassede og tekniske AI-løsninger, der omformer dine operationelle processer og maksimerer udbyttet af generative AI- og ChatGPT-teknologier, alt sammen indenfor rammerne af sikkerhed og compliance."

Udforsk mulighederne med Droids GPT-Hub og kontakt os for yderligere information og en dialog om, hvordan vi kan assistere din virksomhed.

Tilmeld dig vores AI-netværk

Gratis netværksgruppe om artificial intelligence for virksomheder og myndigheder

Som medlem får du mulighed for at :

  • Sparre med eksperter og de andre medlemmer i netværket
  • Høre spændende foredrag om nye AI-teknologier og relevante use-cases
  • Få hjælp til konceptuelle og praktiske udfordringer

Du kan tilmelde dig og læse mere om netværksgruppen via knappen til venstre.