AI (Kunstig Intelligens)

Syddjurs Thumnbnail

Administration

AI til udarbejdelse af klimasmarte kørselsmønstre

Fantastiske, men ambitiøse, klimamål kan gøre det svært for kommuner med meget transport mellem f.eks. sygeplejen og borgerne. På den lange bane handler det om el og alternativ energi, men på den korte, kan det være svært at implementere løsninger der kan nedsætte CO2 udslippet.

Fondenes Videnscenter

Administration

AI Rådgivning og ChatGPT implementering

Baggrunden for projektet handlede om hvordan skabelsen af et omfattende vidensbibliotek, som indsamler og organiserer en stor mængde information om filantropi, kunne løses ved hjælp af AI.

Kundeservice

Case_PFA

Kundeservice

Intelligent kundeoverblik og digital transformation

PFA satser massivt på digitalisering og har igangsat et større transformationsprogram. Vores rolle i transformationen har været at skabe fælles analysemetoder, at analysere kundens forretningsbehov og understøtte...

KL SubCover

Kundeservice

Gennemførelse af foranalyse og etapeanalyser til Mit Overblik

De fællesoffentlige parter har med Digitaliseringspagten indgået en aftale om at etablere Mit Overblik. Aftalen indebærer, at borgerne får et bedre digitalt overblik over de mest relevante oplysninger om dem selv og deres igangværende sager, udbetalte ydelser, betalinger og relevante aftaler – på tværs af staten, kommunerne og regionerne.

CA Billede

Medlemsservice

AI-powered Instant Feedback service

Droids Agency har hjulpet CA med at udvikle løsningen Instant Feedback - et AI-baseret system, som giver feedback på medlemmernes CV’er og ansøgninger.

Økonomi

Case_Sonderborg

Økonomi

AI-Signaturprojekt i Sønderborg Kommune

Baggrunden for projektet er, at der med økonomiaftalen for 2021 er aftalt, at der i de kommende år skal igangsættes signaturprojekter, der skal give en række kommuner konkrete erfaringer med kunstig intelligens (AI).

NAC-Subcase-1

Økonomi

Etablering af RPA-setup

 Nordic Aviation Capital er verdens største regionale flyleasingselskab. NAC leverer leasing og lease management services til flyselskaber og flyinvestorer internationalt. For NAC handler automatisering om at frigive tid i de forskellige afdelinger i virksomheden.

Vil du vide mere om vores cases?

Tim

Tim D. Hansen

Managing Partner