AI-Netværk tilmelding

Bliv en del af Droids Agency's AI-Netværk

Droids Agency afholder en gang i kvartalet netværksmøder for virksomheder og offentlige instanser, som har interesse i Artificial Intelligence (AI).

Et netværk dedikeret til kunstig intelligens

Denne AI-orienterede netværksgruppe har til formål at dele konkrete erfaringer fra AI projekter, samt give faglige indspark på alt fra governance, projektledelse, business case, platforme, drift og hvad der ellers skal til, for at du lykkedes med dit AI projekt. Droids Agency er et af danmarks mest erfarne konsulenthuse, når det kommer til at lykkedes med end-to-end AI projekter. Når det så er sagt, er dette et ERFA netværk, så en vigtig del af netværket, er at vi deler vores erfaringer, og bliver klogere sammen. 

Møderne vil finde sted en gang i kvartalet og vil variere mellem fysiske og online møder.

Det er et gratis at deltage i netværket. 

Hvad går det ud på?

Kunstig Intelligens (AI) er et felt af metoder og teknologier, der anvender data til at skabe intelligente services. Feltet har gennem de seneste år været inde i en rivende udvikling og i dag ser vi i stigende grad, at teknologien bliver en del af helt almindelige forretningsprocesser.

Mange virksomheder i Danmark er efterhånden gået i gang med at eksperimentere med Kunstig Intelligens (AI). Men for virksomheder der ikke er født ud af en data dreven forretningsmodel, er det i praksis svært at skabe en transformation med data som det primære brændstof i nye forretningsservices.

Dette netværk er til dem, som har erfaringen eller lysten, men mangler sparringen og en pålidelige kilde til nye best practices.

Det er til dem, som allerede har fat i toppen af isbjerget, og nu kan gå videre til den del, der endnu ligger under overfladen.

Agendaen vil byde på:

agenda-1
agenda
  •  Et indledende oplæg fra Droids Agency omkring dagens emne
  •  Et inspirationsoplæg fra en af deltagerne omkring deres erfaringer med emnet, med mulighed for efterfølgende spørgsmål og diskussion
  •  Et oplæg fra Droids Agency omkring ændringer, tilføjelser og hvad fremtiden vil bringe for artificial intelligence (AI).
  •  Netværksmulighed, hvor deltagerne kan snakke om dagens emne, egne udfordringer, diverse inspirations spørgsmål mm.

 

Du har mulighed for at tilmelde dig herunder: